Buzău: Gerul a ajutat poliţia să găsească un buzoian dispărut de acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost adus acasă de poliţişti
Bărbatul a fost adus acasă de poliţişti

În aceste zile, gerul i-a strâns la un loc, mai precis în spitale sau centrele de asistenţă socială, pe oamenii fără adăpost, de pe străzi. Astfel, poliţiştilor le-a venit mai uşor să îi verifice pe aceştia şi să le confrunte semnalmentele cu cele din baza de date a Poliţiei Române.

Aşa a fost găsit un buzoian, Lucian Florescu, de 29 de ani, din Odăile, care a dispărut de acasă în luna octombrie a acestui an.

Sesizarea cu privire la dispariţia bărbatului a venit printr-un apel la 112 de la mama dispărutului, prin care aceasta anunţa că fiul ei, care are probleme de vorbire şi auz, a plecat pe 27 octombrie de acasă şi nu a mai venit. „La cercetări s-a stabilit că tânărul plecase de acasă pe data de 27 octombrie, în jurul orei 13, după ce s-a certat cu fratele său. Probabil părinţii nu au dat importanţă gestului băiatului şi s-au panicat după câteva zile”, ne-a declarat comisarul Florina Crucianu, purtător de cuvânt al IPJ Buzău.

Norocul a făcut ca Lucian, care rătăcea de atunci prin Braşov, să ajungă la Spitalul Judeţean din loxcalitatea de sub Tâmpa, pentru a se încălzi. Medicii de aici au chemat poliţiştii, aceştia l-au declarat iniţial ca fiind cu identitate necunoscută după care, în urma confruntării semnalmentelor sale cu datele din reţeaua de urmăriţi general, l-au identificat.

O echipă de poliţişti de la posturile din Pătârlagele şi Odăile au fost la Braşov pentru a-l aduce acasă pe Lucian.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite