Gelozia a fost motivul invocat în divorţul familiei militarului care şi-a împuşcat soţia în cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu toate că Ionel Aniţoiu avea o amantă, relaţie pe care nici nu o mai ascundea de ochii lumii, tot el a fost cel care a băgat divorţ de soţie, Maria, în vara anului trecut, motivând că nu mai suportă accesele de gelozie ale soţiei.

CITIŢI ŞI: Un militar buzoian şi-a împuşcat soţia în cap după care s-a sinucis

Din înscrisurile găsite asupra militarului, care s-a sinucis după ce şi-a împuşcat soţia, reiese că la rândul său era foarte gelos, ceea ce l-a împins să apese pe trăgaciul pistolului. „Nu pot accepta că tu poţi fi lângă un alt bărbat", era unul dintre mesajele către soţia sa, scris în minijurnalul lui Ionel Aniţoiu.

„În luna august 2010, pe rolul Judecătoriei a fost înregistrată cererea de divorţ de reclamantul Aniţoiu Ionel. În cauza de faţă, soţul solicita desfacerea căsătoriei din vina exclusivă a soţiei, motivat de faptul că aceasta manifesta o gelozie ieşită din comun. Soţia, la rândul ei, a formulat o cerere reconvenţională prin care a solicitat desfacerea căsătoriei din vina ambilor soţi, deci culpă comună, şi încredinţarea celor doi copii minori", a declarat judecătorul Leontin Drăgulescu, de la Judecătoria Buzău.

Citiţi şi: Divorţ încheiat cu gloanţe-n cap! Aventura cu o amantă i-a distrus familia militarului care şi-a împuşcat soţia

Între timp, cei doi s-au împăcat iar la a doua înfăţişare, din 30 noiembrie, nu s-au mai prezentat la instanţă, procesul fiind automat suspendat. Cei doi avea împreună doi copii, gemeni, o fată şi un băiat.

Maria ceruse redeschiderea procesului de divorţ

A urmat la începutul acestui an un nou scandal între cei doi, la spital, unde Maria era internată cu băieţelul, pentru o operaţie de apendicită. Această nouă ceartă a fost argumentul care a determinat-o pe Maria să solicite ea, de data aceasta, continuarea divorţului. Femeia a depus pe 17 martie 2011 cererea de repunere a cauzei pe rol şi continuarea judecăţii, iar pe 18 mai era programat următorul termen de judecată.

Militarul criminal avea asupra sa un carneţel cu mai multe mesaje, cele mai multe adresate chiar soţiei

Poliţiştii povestesc ce au înregistrat camerele de supraveghere video în momentul în care militarul din Buzău şi-a împuşcat soţia, apoi s-a sinucis

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite