„Găinarii” au evoluat: acum fură oi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din posturile rurale se confruntă din ce în ce mai des cu furturi din gospodăriile oamenilor. Atractive pentru hoţi sunt în primul rând animalele şi apoi obiectele metalice, care pot fi valorificate la fier vechi.

Ieri, poliţiştii din Podgoria au identificat şi prins cinci tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 24 de ani, toţi din comună, suspectaţi că în noaptea de 11 spre 12 februarie au sustras trei oi dintr-o gospodărie de pe raza comunei Grebănu.

În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că în perioada februarie – martie 2011, aceiaşi tineri au mai comis alte cinci furturi. În toate aceste cazuri, pradă au fost obiecte confecţionate din fier, ce au fost sustrase din anexele unor gospodării de pe raza comunei Podgoria, însă păgubiţii nu le reclamaseră Poliţiei.

Cei cinci au fost reţinuţi, poliţiştii râmniceni continuând cercetările pentru documentarea întregii lor activităţi infracţionale.

La Verneşti, poliţiştii au prins trei localnici de 16 şi 20 de ani, principalii suspecţi în cazul unui furt dintr-o societate comercială, comis la începutul lunii februarie, faptă ce figura în evidenţe cu autori necunoscuţi. Ulterior, s-a stabilit că bunurile furate au fost valorificate la un centru de colectare a fierului vechi.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite