VIDEO Buzău: Furt din Inspectoratul Şcolar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii buzoieni au prins două hoaţe care la sfârşitul săptămânii trecute furaseră  portofelul uneia dintre şefele Inspectoratului Şcolar al judeţului. Femeile au intrat în instituţie ca să ceară ajutor, pretinzând că au un deces în familie, şi au acţionat atunci când au găsit biroul adjunctei gol. O cameră de supraveghere a surprins-o pe una dintre femei băgând portofelul furat în buzunar.

Hoaţele veniseră de la Bacău şi ca să fie convingătoare în demersul lor a înduioşa au luat cu ele o jerbă de flori. Pe înregistrarea video se observă cum cele două femei intră în mai multe birouri iar la un moment dat ies cu un portofel, pe care una dintre ele îl ascunde în buzunar.

Plângerea a fost făcută la câteva minute după dispariţia portofelului, de către Mariana Davidescu, adjunct al inspectoratului şcolar, cea care fusese păgubită. O dată cu portofelul furat din geantă, îi dispăruseră 70 de lei dar şi numeroase documente şi carduri bancare.

Poliţiştii le-au identificat pe hoaţe ca fiind o tânără de 21 de ani şi o femeie, în vârstă de 40 de ani, ambele din Bacău. Ele au fost descoperite într-un liceu din municipiu, unde intraseră tot pentru a solicita diverse sume de bani.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite