Fiscul execută silit clubul de fotbal Gloria Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă aveţi nevoie de o maşină de cosit iarba marca Ferrari sau cabine din fibră de sticlă pentru activităţi comerciale, la preţuri promoţionale, fiscul buzoian vă sare în ajutor.

Direcţia Generală a Finanţelor Publice Buzău organizează pe data de 3 februarie 2011 licitaţie pentru vânzarea unor bunuri din proprietatea debitorului Fotbal Club Gloria Buzău. Preţul de pornire al licitaţiei coincide cu cel de evaluare al bunului mobil , diminuat cu 50 de procente.

Astfel, centrala termică Immergas Eolo Maior 32 Kw are preţ de pronire 2.202 lei, cele trei cabine modulare de bilete Heborom pornesc de la 2.337 de lei fiecare iar maşina de cosit iarba, una foarte performantă, marca Gianni Ferrari, are fixat preţul de pornire la 10.142 lei.

"Cei care pretind vreun drept asupra bunurilor mobile sunt rugaţi să înştiinţeze despre aceasta organul de executare, înainte de data stabilită pentru vânzare", se arată în anunţul de vânzare.

De asemenea, până pe 2 februarie, cei interesaţi pentru cumpărarea bunurilor trebuie să prezinte ofertele de cumpărare, copii după actul de identitate, certificatul unic de înregistrare şi împuternicirea persoanei, dovada emisă de creditori că nu au obligaţii fiscal şi dovada achitării taxei de participare, în procent de 10 la sută din contravaloarea bunului mobil.

Reprezentanţii clubului buzoian de fotbal sunt convinşi că vor rămâne cu aceste bunuri în ogradă şi după această licitaţie. "În contul unor datorii la Fisc, de un milliard de lei, anul trecut am cerut o păsuire şi trebuia să depun nişte garanţii. Au apărut noi întârzieri iar din vară le tot scot la vânzare însă nu le-a cumpărat nimeni. Oricum, în curând vom stinge toate datoriile", ne-a declarat Dan Tulpan, director sportiv la Gloria Buzău.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite