Buzău: FOTOGALERIE Zeci de TIR-uri şi microbuze cu pasageri scoase de pe Drumul European 85

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zăpada şi viscolul creează mari probleme pe drumurile din judeţ. Drumul Naţional 22 Râmnicu Sărat- Brăila este închis încă de la ora 10.00. Situaţia este destul de dificilă şi pe DN 2 E 85, unde din cauza vizibilităţii reduse circulaţia maşinilor de mare tonaj şi a celor care transportau persoane a fost interzis.

FOTOGALERIE AICI

Vizibilitatea este redusă, sub 150 de metri, iar vântul suflă cu putere. Aproape 30 de TIR-uri au fost oprite la ieşirea din Râmnicu Sărat spre Buzău, iar la podul de la Mărăcineni staţionează autocarele. „Din cauza viscolului şi a zăpezii s-a luat măsura interzicerii circulaţiei maşinilor de peste 3, 5 tone şi a celor de trasnport perosane pe DN 2 E 85", ne-a declarat agent şef principal Florin Sârbu de la Poliţia Rutieră.

Cei care s-au încumetat totuşi să meargă pe E 85 au fost înotrşi din drum de către poliţiştii aflaţi în trafic. Este cazul şi unui microbuz care transporta persoane dinspre Bacău spre Bucureşti. „Vin de la Bacău şi am în maşină câteva persoane care trebuie să ajungă la aeroport în Bucureşti. Am vrut să ajung la timp, însă un echipaj de poliţie m-a întors din drum şi acum aştept până se mai îmblânzşete vremea", ne-a spus şoferul microbuzului.

Nici pentru maşiniel mici nu este un traseu uşor de parcurs, mai ales că vântul aduce toată zăpada din câmp pe şosea, ceea ce face ca o frână bruscă să fie cauza unui accident. „Vin de la Tecuci, merg spre Bucureşti şi am vrut să depăşesc o maşină, dar am derapta şi am ajuns în şanţ. Stau aici de minute bune şi nimeni nu m-a ajutat, nici măcar maşinile care treceau cu nisip", ne-a zis şoferul unei Dacii răsturnate în şanţ.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite