Buzău: Edilii gospodari au reuşit să organizeze Revelioane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile din Brăila, Focşani şi Buzău îşi invită contribuabilii să sărbătorească împreună noaptea dintre ani. Edilii gălăţeni sunt nedorita excepţie.

Pentru aproape toate marile oraşe ale ţării, focul de artificii de Anul Nou şi concertul oferit de primării a devenit o tradiţie, care, în ciuda crizei, va fi respectată şi la această cumpănă dintre ani.
În schimb, pentru gălăţeni, tinde să redevină tradiţional Revelionul la televizor. Şi în acest an, autorităţile pun placa cu banii puţini pentru a scuza faptul că nu au organizat nimic (cu toate că pentru palmieri şi închirierea bradului artificial s-au găsit destui bani). Dacă în campania electorală pentru alegerile locale, în oraş se organizau concerte în serie şi, aproape în fiecare seară, bubuiau de artificiile, de Revelion va fi linişte maximă !

Buzău - Piaţa Dacia


La Bouche, Puya şi interpreţi de muzică populară vor încerca să le ofere celor din Buzău un Revelion de neuitat. Petrecerea în aer liber va avea loc în Piaţa Dacia şi va începe la ora 21.00, concertul fiind deschis de către interpreţi cunoscuţi de muzică populară şi de artişti buzoieni. Imediat după trecerea în noul an, pe scenă vor urca celebra formaţie La Bouche, din Germania, urmată de Puya. „Vrem ca şi în acest an, buzoienii care vor fi prezenţi în Piaţa Daciei să aibă parte de multă distracţie şi, chiar dacă este criză economică, am încercat pe cât posibil să facem un program frumos. Pe lângă concerte, vor mai fi şi alte surprize, concursuri şi focuri de artificii la miezul nopţii", ne-a spus Fănică Bârlă, viceprimarul Buzăului.

Brăila - Concert în Piaţa independenţei


Show-ul organizat de Primărie în Piaţa independenţei va începe în jurul orei 21.00. Până la miezul nopţii, vor cânta Alexandra Ungureanu, Crush şi Roller Sister. După un foc de artificii, care se anunţă mai spectaculos ca niciodată, concertul va continua cu muzică populară şi de petrecere susţinut de artişti locali.


Focşani - Piaţa Gării


Focşănenii care preferă distracţia în aer liber pot merge în Piaţa Gării, unde vor avea parte de muzică dance şi artificii. Atmosfera va fi întreţinută de formaţii precum RO- Mania, Bordo, Dj Reno şi Sylvia, dar şi de artistul american Captain Hollywood Project. Pentru petrecere, municipalitatea a alocat 400.000 lei.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite