Buzău: După ce au băut bine, s-au luat la bătaie şi au ajuns după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au fost sesizaţi să intervină în localitatea Costeşti după ce mai mulţi localnici au reclamat un scandal izbucnit între câţiva tineri tineri beţi.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au găsit în faţa unei case un buzoian de 30 de ani, care prezenta leziuni în zona capului şi a pieptului, care a fost transportat de urgenţă la spital. Din primele cercetări a rezultat că incidentul a fost generat de consumul de băuturi alcoolice şi de mai multe discuţii în contradictoriu pe care bărbatul de 30 de ani le-a avut cu un tânăr de 24 de ani din Costeşti, discuţii care au degenerat, cei doi lovindu-se reciproc.

Ulterior, tânărul de 24 de ani şi-a chemat în ajutor fratele, în vârstă de 22 de ani şi o altă rudă, de 32 de ani, care de asemenea l-au lovit pe buzoian folosind şi un corp contondent. După ce mai multe persoane au intervenit pentru a-i despărţi, agresorii au părăsit zona cu autoturismul unui dintre ei, însă la plecare, buzoianul a aruncat cu o piatră şi a spart luneta autoturismului.

Agresorii au fost identificaţi la scurt timp şi conduşi la sediul Postului de poliţie Costeşti pentru audieri, pe numele lor fiind întocmit dosar penal.Totodată, împotriva celor trei s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite