UPDATE Buzău: Restricţii de circulaţie din cauza viscolului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile buzoiene au luat decizia la ora 13.20 de a închide Drumul Național 22, care leagă municipiul Râmnicu Sărat de Brăila. Măsura se impune după ce, în urmă cu două ore, circulația autovehiculelor mai mari de 3,5 tone a fost restricţionată pe acest sector de drum.

UPDATE Ora 16.40 Restricţiile de circulaţie au fost ridicate, în cazul drumurilor naţionale DN 2C Buzău - Padina - Slobozia şi DN2 B Buzău - Brăila. Rămâne închis DN 22 Râmnicu Sărat - Brăila, din cauza viscolului.

UPDATE Ora 15.00 A fost restricţionat traficul auto pe Drumul Nţaional 2B Buzău - Brăila. Din cauza viscolului, nu este permis accesul pe acest drum al vehiculelor cu greutate mai mare de 3,5 tone.

Autorităţile au luat această decizie deoarece în această zonă a început să bata din nou vântul viscolind zăpada. Drumarii acţionează în zonă pentru eliberarea părții carosabile și pentru a deschide circulația pe acest drum în orele următoare.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă utilizatorii reţelei de drumuri naţionale din România că începând cu ora 14:30 s-a închis circulaţia pe DN 22 km 2+800 – km 30+000, între Râmnicu Sărat şi Grădiştea (judeţul Brăila), din cauza viscolului şi a vizibilităţii foarte reduse.

Totodată, la aceeaşi oră, pe DN 2C km 0+000 – km 48+000, între Costeşti (judeţul Buzău) şi limita dintre judeţele Buzău şi Ialomiţa, circulaţia a fost restricţionată pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone din cauza viscolului şi a vântului puternic.

Traficul va fi redeschis în funcţie de evoluţia fenomenelor meteorologice. Circulaţia se desfăşoară în toată ţara în condiţii de iarnă, iar Compania acţionează pe întreaga reţea rutieră. CNADNR roagă participanţii la trafic ca, în perioada următoare, să evite tranzitarea zonelor afectate de fenomene meteorologice intense, să adapteze viteza de deplasare la condiţiile meteo-rutiere existente şi să echipeze vehiculele adecvat (cauciucuri de iarnă, lanţuri, lopată).

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite