Buzău: Două accidente, în acelaşi loc, la distanţă de o zi între ele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Segmentul de drum european dintre Limpeziş şi Mihăileşti este parcă blestemat, patru vieţi fiind curmate în două accidente produse pe acest tronson, la interval de o zi între ele.

În această noapte, în jurul orei 2.00, în timp ce se deplasa spre Buzău, şoferul unui autoturism Matiz, un bucureştean de 22 de ani, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens. Şoferul unui autoturism Dacia a reuşit să evite impactul nu însă şi un belgian care se deplasa împreună cu soţia sa, într-un Seat, spre Turcia. Acesta a acroşat doar oglinda retrovizoare. A treia maşină, însă, care se deplasa regulamentar din sens opus, un autoturism de teren Mitsubishi Outlander, a lovit în plin Matizul care îi intrase pe bandă. Impactul mortal a curmat viaţa bucureşteanului de 22 de ani.

Carnagiu pe E85, în care au murit doi copii şi mama lor

Şoferul din Mitsubishi, un bucureştean de 35 de ani, şi copilul său s-au ales cu o sperietură groaznică. Soţia a fost însă transportată în stare gravă la Spitalul Judeţean Buzău, pentru a primi îngrijirile medicale de specialitate.

image

Cu o seară înainte, tot la Limpeziş, un accident grav cu trei autoturisme implicate s-a soldat cu moartea a trei persoane, o femeie şi doi copii, şi rănirea altor cinci.


Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite