Buzău: Doi “Ioni” au primit cadou de la poliţişti suspendarea permisului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au chefuit la propriile zile onomastice până nu au mai fost în stare să îşi dea seama că se urcă beţi la volan. Doi buzoieni, dintre sărbătoriţii de Sfântul Ion, au avut ghinionul aseară să treacă cu maşinile pe lângă echipaje ale poliţiei rutiere.

Poliţiştii cu atribuţii pe linie rutieră au efectuat ieri peste 200 de testări cu aparatele „Drager”, iar etilotestele au indicat valori peste zero în şapte situaţii, şase dintre şoferii băuţi fiind depistaţi după lăsarea întunericului.

Şase conducători auto, cu vârste cuprinse între 24 şi 56 de ani, domiciliaţi în Mărăcineni, Nehoiu, Buzău şi Verneşti, au fost sancţionaţi contravenţional cu puncte amendă şi au rămas fără permise pentru o perioadă de 90 de zile, pentru că au avut între 0,11 mg/l şi 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat. Dintre “ghinionişti”, doi se numesc Ion şi ieri sărbătoriseră cu colegii, înainte să plece cu maşina.

Cel de-al şaptelea, un bărbat de 52 de ani, din comuna Sângeru, judeţul Prahova, a fost tras pe dreapta în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 23.30, de o patrulă intercomunală de poliţie care acţiona pe raza comunei Cislău. Prahoveanul a înverzit fiola, iar pe „Drager” i s-a stabilit o concentraţie alcoolică de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei şi i s-a întocmit dosar penal.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite