Buzău: Curg amenzile pentru dărâmarea pereţilor din apartamente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi buzoieni au fost amendaţi că şi-au dărâmat pereţii din apartamente după  ce au fost pârâţi de vecini. Şapte buzoieni au primit amenzi de 25.000 de lei după ce şi-au modificat compartimentarea apartamentelor şi au distrus mai mulţi pereţi de rezistenţă.

Cei mai mulţi au ajuns pe mâna inspectorilor în construcţii după ce au fost reclamaţi de către vecini, deranjaţi şi speriaţi de modificările din case. În cele mai multe cazuri a fost vorba de dărâmarea parapeţilor, adică peretle care desparte camera de balcon.

Cei care au dărâmat fără autorizaţie au primit un termen de trei luni pentru a intra în legalitate. Un singur proprietar de apartament nu s-a conformat regulilor şi s-a ales cu dosar penal.

Conform legii, asociaţiile de proprietari trebuie să consemneze într-un jurnal al evenimentelor, modificările aduse de locatari la structura apartamentelor, cu precizarea că şi noul proprietar al unei locuinţe care a fost recompartimentată fără avizele legale, intră sub incidenţa aceloraşi prevederi, fiind de asemenea, pasibil de amendă.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite