Buzău: Cupa de Iarnă, în faţa unei noi provocări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CS Şoimii Buzău şi Monte Cris organizează o nouă ediţie a Cupei de Iarnă, competiţie recunoscută de Federaţia Română de Fotbal, şi care se află la cea de a 4-a ediţie.

Sâmbătă, 30 ianuarie, Club Calcetto va găzdui, timp de două luni Cupa de Iarnă „Timişoreana", un turneu care a adunat şi în 2010 la start 14 echipe, împărţite pe două serii (Seria I: Consiliul Judeţean, Ritmo, Brasil, OTP Bank, Inter, Luceafărul, Ductil Steel; Seria a II-a: Bavost, Prober, Juventus, Fuze Lambriu, Fortuna, Filati, Aktiv).


De remarcat revenirea în această competiţie a Consilului Judeţean Buzău, care, după ce a lipsit ediţia trecută, este decis să stopeze Fortuna din drumul spre cucerirea unei noi ediţii a Cupei. Vă reamintim că Fortuna a devenit o specialistă a Cupei după ce a cucerit doi ani la rând (2008 şi 2009) acest trofeu. Prima ediţie a fost adjudecată de Aktiv Buzău.


Organizatorii competiţiei au adus faţă de turneele precedente doar două modificări în ceea ce priveşte regulamentul de participare: portarul nu are limită de vârstă în timp ce colegii din teren nu sunt acceptaţi dacă nu au împlinit încă 27 de ani.


La final, câştigătorii vor primi o replică a Cupei României „Timişoreana" iar cel mai bun jucător al turneului va fi nevoit să consume o cantitate de bere egală cu greutatea sa.


Etapa 1, sâmbătă 30 ianuarie, începând cu ora 11.00: Brasil - Ductil Steel, Juventus - Filati, OTP Bank - Consiliul Judeţean, Fuze Lambriu - Fortuna, Inter - Luceafărul, Prober - Aktiv (Ritmo şi Bavost-stau).

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite