Culmea ghinionului: Un urmărit internaţional a fost prins după ce l-a înregistrat radarul conducând cu viteză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un gălăţean căutat de poliţia din toată lumea pentru înşelăciuni a fost prins după nouă ani de la condamnare, culmea, de un echipaj de la Servicul Rutier. Escrocul imprudent a fost înregistrat de radar rulând cu peste 150 de km/h în apropiere de Râmnicu Sărat.

Iniţial, în încercarea de a scăpa de vigilenţa poliţiştilor, şi-a declinat o falsă identitate, folosindu-se şi de acte falsificate.

Vineri după-amiază, în jurul orei 15.00, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier care acţiona pe DN 2 E85, în afara localităţii Racoviţeni pe linia prevenirii accidentelor de circulaţie ce se pot produce pe fondul vitezei excesive, a oprit pentru verificări un autoturism ce a fost înregistrat de radar rulând cu 155 km/h.

Fiindu-i solicitate documentele personale şi actele maşinii, şoferul a prezentat un permis de conducere cu privire la care s-a stabilit, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, că nu-i aparţine, iar permisul era anulat.

Ulterior, acelaşi conducător auto s-a legitimat cu un alt document, care fiind verificat în bazele de date a rezultat că era întocmit în fals.

Poliţiştii l-au condus la sediul Poliţiei Municipiului Rm. Sărat, iar în urma audierii şi a investigaţiilor efectuate i s-a stabilit adevărata identitate – un bărbat de 35 de ani din judeţul Galaţi.

În urma consultării bazelor de date a rezultat că gălăţeanul era urmărit la nivel internaţional din anul 2001, totodată, pe numele său Tribunalul Galaţi emisese mandat de executare a pedepsei de 8 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune.

Gălăţeanul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă  de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău.

Pe numele bărbatului de 35 de ani poliţiştii buzoieni au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, „fals privind identitatea” şi „uz de fals”.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite