Buzău: Culmea, hoaţa era chiar fiica vecinilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei săptămâni le-au trebuit poliţiştilor să rezolve un furt de bijuterii şi bani dintr-o locuinţă de pe raza comunei Unguriu, judeţul Buzău. Păgubiţii au aflat că hoaţa era chiar vecina lor, de 15 ani.  

Poliţiştii au aflat pe 8 august de furtul de la Unguriu, de la fiul proprietarului imobilului şi a fost înregistrat iniţial în evidenţe cu autor necunoscut, valoarea totală a prejudiciului cauzat fiind estimată de reclamant la suma de 10.000 de lei.

În urma cercetărilor, poliţiştii din cadrul Postului de poliţie Unguriu au stabilit că principalul suspect este o adolescentă în vârstă de 15 ani, vecină cu familia păgubită. Potrivit poliţiştilor, “adolescenta, care cunoştea imobilul şi programul membrilor familiei respective, a sărit gardul în curtea locuinţei vecinilor săi când nu era nimeni acasă, a pătruns în locuinţă pe uşa lăsată descuiată şi a sustras un portofel ce conţinea acte şi bani şi mai multe bijuterii”.

Pe numele fetei a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar poliţiştii continuă activităţile în vederea recuperării prejudiciului.


Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite