Buzău: Cinci oameni aşteaptă cu disperare ambulanţa blocată în troiene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambulanţele au fost blocate în nămeţi
Ambulanţele au fost blocate în nămeţi

Zăpada şi viscolul au închis drumurile şi au izolat mai multe localităţi. Ambulanţa primeşte continuu solicitări la care nu poate ajunge din cauza nămeţilor. Două gravide, un bătrân cu traumatism, unul cu blocaj renal şi o victimă a unui accident rutier aşteaptă de câteva ore ambulanţa pentru a putea fi transportate la spital.

Încă din această dimineaţă Serviciul de Ambulanţă primeşte apeluri disperate ale oamenilor care au nevoie de asistenţă medicală.

În localitatea Cotorca pe DN 2 Euro 85 a avut loc un accident rutier în care a fost rănit un copil dar ambulanţa nu a putut ajunge şi a solicitat ajutorul colegilor din Urziceni.

Două gravide, una în şase luni din Costeşti şi una în şase săptămâni din Mihăileşti care acuză dureri abdominale au chemat salvarea dar nici la ele nu se poate ajunge.

Ambulanţa s-a blocat în nămeţi şi când a încercat să ajungă la doi bătrâni din Vâlcelele şi Moşeşti. Unul de 65 de ani a făcut blocaj renal iar altul a alunecat pe gheaţă şi s-a lovit dar nu pot ajunge la spital din cauza zăpezii.

Ambulanţele au solicitat ajutorul utilajelor de deszăpezire dar nici acestea nu fac faţă viscolului puternic.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite