Buzău: Cinci mii de copii aşteaptă să plece în ţara lui Moş Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii au mers personal la oficiile poştale
Copiii au mers personal la oficiile poştale

Poştaşii din Buzău au colectat în două săptămâni peste patru mii de scrisori de la copiii care îi scriu lui Moş Crăciun. Poşta Română şi Raiffeisen Bank derulează până pe 15 ianuarie "Intră în lumea magică a lui Moş Crăciun", dedicată copiilor cu vârste între 3 şi 14 ani, care constă în vânzarea unor formulare speciale pe care micuţii le completează cu datele personale şi mesaje pentru Moş Crăciun, şi pe care a

„Dragă Moşule, numele meu este Rareş Ştefan, am cinci ani şi chiar dacă mama mă ceartă mereu, eu cred că am fost un copil cuminte. Nu m-am mai bătut cu vărul meu, mă duc la cămin, pap tot şi nu fac murdar"- aşa sună unul dintre mesajele pe care micuţii din Buzău i le-au transmis lui Moş Crăciun, prin intermediul scrisorilor scoase la vânzare de oficiile poştale din judeţ.

Doar cinci aleşi din România

Dintre cele 9250 de formulare trimise la Buzău, 4.600 au ajuns deja la copii.
„Vânzarea plicurilor a depins mult de talentul fiecărui factor poştal din judeţ. Oficiile poştale din Beceni, Berca, Măgura, Pătârlagele şi Nehoiu şi-au epuizat deja plicurile pentru Moş Crăciun. În Buzău, la oficiul poştal din Micro 5 s-au dat toate cele 185 de plicuri iar copiii sau buncicii din acest cartier, care vor să-i scrie lui Moş Crăciun o pot face la alte oficii poştale!", ne-a declarat Valeriu Nuţu, inspector şef la Oficiul Judeţean de Poştă Buzău.


Doar cinci copii din România vor pleca în Laponia. Cei cinci câştigători vor primi cate un voucher touristic, în valoare de 2.000 euro, ce va putea fi consumat pe întreg parcursul anului 2010.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite