Buzău: Ce se mai fură prin judeţ? Microbuze de transport persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Un bărbat din comuna buzoiană Vipereşti s-a ales cu dosar penal pentru că a furat un microbuz din faţa porţii proprietarului. A mers cu el aproape 30 de kilometri şi l-a abandonat pe raza comunei Berca, după ce l-a avariat destul de serios. Fapta fusese înregistrată în evidenţe cu autor necunoscut.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii Compartimentului Combaterea Traficului şi Furtului de Auto din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Buzău, a fost identificat un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Vipereşti, cu privire la care s-a stabilit că este principalul suspect în cazul unui furt de microbuz.

Fapta a fost sesizată Poliţiei la o zi după comiterea infracţiunii, iar din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului a rezultat că microbuzul fusese lăsat descuiat pe stradă, pe raza comunei Cislău, în faţa locuinţei proprietarului, cu cheia de contact în torpedo.

Autovehiculul a fost găsit de poliţişti a doua zi, pe raza comunei Berca, prezentând avarii.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit că suspectul, cunoscut cu trecut infracţional, nu posedă permis de conducere.

Împotriva lui a fost începută urmărirea penală pentru furt calificat şi conducere fără permis, iar poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale continuă cercetările, în vederea documentării întregii lui activităţi infracţionale.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite