Buzău: Botoşaniul refuză să joace cu Gloria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zăpada pune mari probleme fotbaliştilor
Zăpada pune mari probleme fotbaliştilor

Partida dintre FC Botoşani şi Gloria Buzău este pe punctul de a nu se disputa pe 27 februarie, aşa cum a fost programată oficial, ci o săptămână mai târziu. De fapt începutul returului Ligii a II-a poate fi amânat la solicitarea mai mutor cluburi, din cauza terenurilor impracticabile.

Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani şi totodată reprezentantul cluburilor de liga a II-a în Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal va înainta propunerea comisiilor de specialitate din cadrul FRF, şi în cel mult trei zile se va cunoaşte data oficială şi definitivă a reluării campionatului.

„Noi ca pregătire stăm bine însă terenurile sunt sub orice critică. Pot apare accidentări grave din cauza suprafeţelor impracticabile, dar la fel de bine ploile vor continua şi atunci nu putem amâna campionatul la nesfârşit. Părerile sunt împărţite şi cei ce vor să începem peste o săptămână nu fac altceva decât să protejeze fotbaliştii şi în acelaşi timp spectacolul fotbalistic care ar fi afectat de mocirlele din momentul ăsta", a declarat pentru AdS, Nicolae Anton, antrenorul Gloriei Buzău.

În altă ordine de idei, Gloria va disputa o nouă patidă de verificare, miercuri, 17 februarie, de la ora 15.30, pe Stadionul „Cornel Negoescu", în faţa echipei de Liga a 3-a, CSM Focşani.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite