Buzău: Băhăian a renunţat la Gloria, chiar înainte de arestare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băhăian în tribuna Gloriei la un meci de fotbal
Băhăian în tribuna Gloriei la un meci de fotbal

Dan Tulpan, directorul sportiv al Gloriei, face dezvăluiri despre activitatea lui Sergiu Băhăian la echipă. Acesta ne-a acordat un interviu în care a explicat cum a ajuns, cum a dispărut Băhăian de la Gloria dar şi interesul pe care el îl arăta echipei din Crâng.

Cel care l-a adus, direct sau indirect, pe Băhăian la Gloria a fost chiar directorul sportiv al grupării din Crâng, profesorul Dan Tulpan.


AdS: La un moment dat Băhăian a dispărut. Aţi încercat să daţi de el?


Dan Tulpan: Da. După vreo trei săptămâni în care nu a răspuns la telefon, am reuşit să luăm legătura prin intermediul preşedintelui Marin Marin.
Băhăian a comunicat că este internat în spital, că are un fel de ciroză hepatică. Eram tentat să-l cred, dar acum, mă îndoiesc că a fost aşa.


AdS: Cum aţi aflat de faptul că a fost pus sub acuzare?


Dan Tulpan: După acea convorbire, la câteva zile, am primit o adresă oficială la club prin care eram înştiinţaţi că Sergiu Băhăian nu mai are intenţia de a continua la Gloria Buzău. Mai târziu, după câteva zile, am aflat din presă că este acuzat şi că este principalul suspect în mai multe omoruri.

S-a speriat de datoriile clubului

AdS: Dacă acest Băhăian nu era arestat până astăzi, se mai făcea atâta vâlvă?


Dan Tulpan: Păi noi, abia după ce s-au semnat actele dintre TK Invest şi Bucur am aflat trecutul dubios al lui Băhăian. Iar pe de altă parte, Băhăian a trimis o înştiinţare la club că renunţă la acţiuni la scurt timp după ce a venit ca reprezentant al TK Invest la Buzău.


Practic, vreo 20 de zile a fost reprezentantul acţionarului principal la Gloria.


AdS: De ce a renunţat, totuşi, aşa de repede?


Dan Tulpan: Păi, când a văzut ce datorii are clubul, s-a speriat. Nimeni nu i-a spus de litigii şi alte creanţe la diferiţi furnizori de servicii. Aceste lucruri trebuiau discutate sau poate că au fost dezbătute, la încheierea contractului.


AdS: Credeţi că este posibil să fie o regie a lui Costel Bucur pentru a-şi plăti o parte din datorii, până la 1 iunie, când va redeveni acţionar principal?


Dan Tulpan: Cred că s-ar fi putut face o astfel de regie. Probabil, locuind, desfăşurând afaceri într-o anumită lume din Bucureşti, cred că se cunoşteau.
Dar cum am spus, domnul Bucur a vrut să vândă şi a pus acea clauză să se protejeze pentru a putea reveni, în anumite condiţii, ca acţionar la Gloria. Şi asta se poate întâmpla la 1 iunie. Dar nu trebuie să uite să plătească datoriile pe care le are SC FC Gloria SA.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite