Buzău: Băcăuan prins imediat ce a tâlhărit o adolescentă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiului Buzău a intervenit vineri, pe Bulevardul Averescu, pentru a cerceta împrejurările în care o adolescentă în vârstă de 15 ani a fost tâlhărită. La faţa locului a fost identificat un tânăr de 20 de ani, din judeţul Bacău, care fusese imobilizat de un buzoian de 23 de ani.

Toate persoanele au fost conduse la sediul Poliţiei municipiului Buzău, iar cercetările au fost preluate de poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale.
S-a stabilit, astfel, că în jurul orei 20.00, în timp ce se afla pe Bulevardul Mareşal Averescu, băcăuanul – cunoscut ca persoană fără adăpost, aflat de aproximativ două săptămâni pe raza municipiului Buzău – a profitat de neatenţia adolescentei de 15 ani şi i-a smuls din mână două telefoane mobile, după care a fugit.

A fost observat de tânărul în vârstă de 23 de ani, care l-a prins şi imobilizat imediat.

Poliţiştii au luat împotriva suspectului măsura reţinerii pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie şi continuă cercetările, în vederea documentării întregii lui activităţi infracţionale.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite