Buzău: Au murit în casă şi i-au găsit vecinii în stare de putrefacţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi buzoieni au murit în casă, cel mai probabil, asfixiaţi cu monoxid de carbon şi au fost găsiţi de vecini după patru zile. Oamenii care locuiesc pe strada unde s-a întâmplat nenorocirea au fost alarmaţi de mirosul puternic de gaze care ieşea din casa celor doi. Când s-au dus la ei la poartă şi nu le-a răspuns nimeni şi-au dat seama că s-a întâmplat ceva.

Mihai şi Georgeta Chircu aveau 68, respectiv 72 de ani. Erau oameni modeşti dar întotdeauna s-au înţeles bine cu vecinii şi se ajutau între ei. Ultima dată i-a văzut o vecină în curte dumunică seara.

După mai bine de patru zile în care nu dăduseră niciun semn de viaţă şi alarmaţi de mirosul puternic de gaze din jurul casei, vecinii s-au dus ieri şi au strigat la poartă. Nu le-a răspuns nimeni, iar zăpada care căzuse de luni era neumblată. Atunci şi-au dat seama că s-a întâmplat ceva cu ei.

"Am strigat la poartă şi nu ne-a răspuns nimeni. În spatele casei lor mirosea foarte tare a gaze şi am venit să văd ce se întâmplă", ne-a declarat Maria Oprescu, vecina soţilor decedaţi.

Unul dintre vecinii mai tineri şi-a făcut curaj şi a intrat în casă.

"Am intrat, erau toate uşile descuiate iar în casă era foarte cald şi mirosea îngrozitor. Când am intrat în cameră i-am găsit pe amândoi morţi, erau negri şi umflaţi şi nu se putea respire în apropierea lor, începuseră să putrezească", ne-a declarat Gheorghe Ştefan, bărbatul care i-a găsit morţi pe cei doi.

Mihai şi Georgeta Chircu nu aveau rude şi cel mai probabil vor fi înmormântaţi de primărie.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite