Buzău: Asociaţiile de proprietari, invitate la curăţenia de primăvară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În noua campanie de curăţenie, la care vor participa lucrători Urbis, de la RER şi beneficiari ai ajutoarelor sociale, se vor înscrie şi asociaţiile de proprietari care trebuie să cureţe spaţiile verzi şi să planteze flori, între blocuri.

"Având în vedere că Paştele este anul acesta pe 24 aprilie, pot spune că avem timp generos pentru a face curăţenia generală. Va începe pe 7 martie şi nu mai devreme pentru că îmi este teamă că nu se topeşte zăpada chiar atât de repede şi că mai este mult până când reuşim să ridică nisipul antiderapant. Vom insista de data asta foarte mult şi pe curăţenia din spaţiile verzi aferente blocurilor şi voi sesiza personal asociaţiile de proprietari să participle la marea curăţenie a municipiului Buzău", a declarat Constantin Boşcodeală, primarul municipiului Buzău.

Dacă pentru sectoarele dintre blocuri, edilul solicită voluntariat din partea locatarilor, chemaţi să îşi sape în grădini sau să tundă gardul viu, pentru obiectivele publice, respective drumuri, intersecţii sau parcuri, vor fi mobilizaţi lucrători de la Urbis Serv, Rer Ecologic şi beneficiari ai venitului minim garantat.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite