Buzău: A plecat de acasă să plătească rovinieta şi dus a fost

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Râmnicu Sărat a fost dat în urmărire naţională după ce ieri după-amiază a plecat de acasă, motivând că trebuie să achite rovinieta, şi nu s-a mai întors.

În noaptea de 18 spre 19 august, la ora 00.15, ofiţerul de serviciu de la Poliţia Municipiului Râmnicu Sărat a fost sesizat cu privire la faptul că Damian Stan de 57 de ani, din localitate, a plecat de acasă în după-amiaza zilei de 18 august şi nu a mai revenit.
   
Din primele verificări a rezultat că miercuri, în jurul orei 15.30, Damian Stan a plecat de la domiciliu, spunând că trebuie să achite rovinieta pentru autoturism şi că se va întoarce după aproximativ două ore, pentru a merge la ţară. Întrucât bărbatul nu a revenit până la ora 21.00, concubina sa a intrat în panică şi a început să îl caute împreună cu fiica lui. Nu l-au găsit, iar la 00.15 s-au adresat Poliţiei.
Damian Stan a fost dat în urmărire la nivel naţional, iar în prezent se continuă activităţile pentru depistarea lui.
    
Semnalmente: 1,80 m înălţime, constituţie normală, ochi căprui, păr negru, tuns scurt, ten deschis, nu prezintă semne particulare de identificare.
La data dispariţiei, purta tricou de culoare galbenă, pantalon trei sferturi de culoare bej şi era încălţat cu sandale de culoare maro.
„Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la găsirea lui Damian Stan sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112”, declară agent Amalia Vlădescu, de la IPJ Buzău.


Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite