Buzău: A murit pentru că ambulanţa nu a ajuns din cauza viscolului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 66 de ani din localitatea buzoiană Vâlcelele a murit astăzi pentru că ambulanţa care fusese chemată să îi acorde primul ajutor nu a putut ajunge din cauza viscolului puternic. Vântul care bate cu peste o sută de kilometri pe oră aduce zăpada din câmp şi formează suluri transversale pe carosabil de care nicio maşină nu poate trece.

Citiţi şi:

Braşov: Tren deraiat la Malnaş Băi

Operatorii privaţi de transport şi-au anulat cursele în ţară

Buzău: Doi bărbaţi degeraţi se luptă între viaţă şi moarte

Femeia suferea de insuficienţă cardiacă şi i s-a făcut rău. Starea i s-a înrăutăţit din cauza frigului, a făcut şi edem pulmonar şi a murit. Rudele şi vecinii au chemat imediat ambulanţa de la spitalul de la Râmnicu Sărat dar aceasta nu a putut ajunge din cauza viscolului puternic.

Vecinii spun ca au aşteptat mai bine de o oră şi jumătatea salvarea dar aceasta nu a putut mai ajunge din cauza sulurilor de zăpadă formate de viscol pe carosabil.

"Este bine ştiut faptul că la temperaturi extreme bolnavii cronici se decompensează şi dacă nu se intervine pot deceda. Aşa s-a întâmplat şi în cazul femeii de la Vâlcelele. Colegii de la Râmnic au plecat spre ea dar, din păcate, nu au putut ajunge", ne-a declarat Maria Stanciu, asistentă sefă la SAJ Buzău.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite