Buzău: A început goana după cadourile de Ziua Îndrăgostiţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inimioarele sunt la mare căutare
Inimioarele sunt la mare căutare

Sfântul Valentin sau Ziua Îndrăgostiţilor, sărbătorită pe 14 februarie este ocazia perfectă pentru a mai face un cadou. Inimioarele din pluş, la mare căutarea în această sătpămână, se vând ca pâinea caldă, imediat ce comercianţii le expun în vitrine.

Preţurile variază în funcţie de mărime de la câţiva lei până la o sută de lei pentru cea mai mare dintre acestea. „Am cumpărat o inimioară de pluş de mărime medie, însă nu cred că este de ajuns, voi mai cumpăra şi un parfum", ne-a spus Ionuţ, un tânăr aflat în căutarea cadoului perfect.

De câţiva ani se pare că inimioarele sunt concurate de bijuterii scumpe sau de parfumuri, iar pentru a ieşi din banalitate îndrăgostiţii apelează la cadouri personalizate cum ar fi sticle de şampanie cu poza cuplului, ceasuri sau perne cu poza partenerului.

„Suntem împreună de trei ani şi deja nu îi mai pot cumpăra inimioare de plus, asta a fost în primul an de relaţie, anul trecut i-am cumpărat un ceas, iar acum mă gândesc să fac un album plin cu poze de-ale noastre", ne-a spus Elena, o tânără de 21 de ani.

Sunt însă şi buzoieni care consideră că Sfântul Valentin nu este o sărbătoare şi vor sărbători pe 24 februarie Dragobetele, unii dintre ei făcându-şi deja rezervări pentru o mini vacanţă în acea perioadă.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite