A început distribuirea cardurilor Euro 26, destinat tinerilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cardurile Euro 26, dedicat tinerilor elevi şi studenţi cu vârstă până în 26 de ani, au sosit la Buzău şi se distribuie prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret. Cu aceste carduri, tinerii au diverse facilităţi în ţară şi în străinătate, printre care reduceri de preţuri în sute de locaţii, muzee, case de cultură sau staţiuni.

Cardul se emite pe loc şi este valabil doi ani de la data eliberării. Împreună cu cardul, posesorul primeşte şi ghidul de reduceri. Cardul conţine o asigurare medicală de călătorie gratuită şi se ridică de la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret.

În România sunt acum disponibile peste o mie de reduceri în domenii precum: cultură, printr-un parteneriat cu Ministerul Culturii şi Cultelor, o reducere de 50% este disponibilă în toată reţeaua de muzee şi expoziţii din ţară, transport internaţional, vacanţe şi excursii în ţară, cluburi şi discoteci, cinema, pensiuni rurale, sport extrem, calculatoare.

Reducerile variază între 10 si 100% şi se încearcă satisfacerea atât a nevoilor tinerilor cât şi a posibilităţilor partenerilor ofertanţi de reduceri. Multe dintre avantajele cardului sunt valabile şi în Europa şi mai pot include servicii de asigurări, de membership, bancare, de informare şi consiliere.
De asemenea, în staţiunile Euro 26 din Costineşti şi Predeal, se primesc reduceri şi facilităţi speciale pe durata verii şi iernii.

Pentru eliberarea unui astfel de card, tinerii trebuie să se prezinte cu copie de la cartea de identitate, o fotografie tip buletin, carnetul de elev sau student şi trebuie să completeze un formular tip cerere.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite