Buzău: A furat maşina tatălui pentru a se plimba cu prietenii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ar putea ajunge după gratii
Ar putea ajunge după gratii

Un tânăr de 17 ani a ajuns în spatele gratiilor, iar alţi şapte băieţi sunt cercetaţi de poliţie după ce au furat o maşină pentru a se plimba prin oraş.

Poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat care le-a povestit că maşina sa, parcată în faţa casei, a fost furată chiar de fiul său împreună cu prietenii. Acesta nu a vrut să depună plângere împotriva odraslei, ci doar împotriva celorlalţi băieţi.


Tinerii, doi buzoieni de 17 şi 20 de ani, alţi cinci din Brădeanu cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani, precum şi fiul proprietarului, le-au povestit poliţiştilor că, după ce au reuşit să pornească autoturismul, buzoianul de 17 ani s-a urcat la volan şi au plecat să se plimbe prin oraş. În zona străzii Stadionului adolescentul a pierdut controlul direcţiei, a lovit două maşini parcate şi a fugit, abandonând autovehiculul.


Poliţiştii i-au întocmit dosar penal tânărului pentru conducere fără permis şi furt calificat şi a fost reţinut, iar ceilalţi tineri, inclusiv fiul proprietarului, sunt cercetaţi pentru furt calificat.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite