Buzău:Tânăr cercetat pentru o fraudă de peste 60 de mii de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor au început aseară urmărirea penală împotriva unui tânăr în vârstă de 28 de ani din Buzău, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală şi folosirea în interes personal a creditului societăţii.    

Buzoianul în calitate de administrator al unei societăţi comerciale ce are ca obiect principal de activitate executarea lucrărilor de construcţii civile şi de geniu, este suspectat că timp de trei ani ar fi dedus nejustificat TVA în sumă de peste 40 de mii de lei.

Suspectul mai este acuzat că ar fi diminuat impozitul pe profit datorat bugetului consolidat al statului cu suma de 8.093 de lei prin majorarea fictivă a cheltuielilor şi prin introducerea pe costuri a unor cheltuieli ce nu aparţin societăţii comerciale.

Potrivit anchetatorilor în aceeaşi perioadă, administratorul ar fi folosit în scop personal suma de peste 17 mii de lei, contrar intereselor firmei.
 
Poliţiştii de la serviciul de investigare a fraudelor continuă cercetările şi întreprind activităţi în vederea recuperării prejudiciului.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite