Horaţiu Mălăele şi Nicu Alifantis îi aşteaptă pe buzoieni în această seară în Cafeneaua Artiştilor la un spectacol de gală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cafeneaua Artiştilor va fi sâmbătă, 19 februarie, gazda unui eveniment cu totul special, al cărui amfitrion va fi Horaţiu Mălăele. Este vorba despre o seară dedicată iubitorilor de poezie, pictură şi muzică, invitaţi alături de Horaţiu Mălăele fiind cantautorii Nicu Alifantis şi Nicu Zota.

"Este un inedit atelier de artă cu public, un demers mai puţin întâlnit la Buzău, mai ales în condiţiile în care arta adevărată este sufocată de apariţii din ce în ce mai stridente şi lipsite de valoare", declară Milică Ene, artist plastic, unul dintre organizatori.


Evenimentul va începe la ora 21.00 şi se va prelungi până după miezul nopţii. Biletul de intrare în localul de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu costă 25 de lei.

Mălăele, Alifantis, Zota
Horaţiu Mălăele şi Nicu Alifantis vor face echipă sâmbătă seară cu un buzoian, Nicu Zota. Acesta a debutat pe scenă în anul 1983, în cadrul grupului folk Hyperion, din localitatea Berca.


Sub îndrumarea profesorului şi poetului Horia Băescu, grupul Hyperion a participat şi a obţinut premii importante la festivaluri de folk din ţară, până în anul 1988. A revenit pe scena folkului românesc în 2006, după o pauză de 18 ani, o dată cu participarea la Festivalul Naţional de Muzică Folk Poarta Sărutului, de la Târgu Jiu.

Evenimentul din această seară este parte a proiectului "Buzău - Anul Cultural 2011", care în acest weekend a mai avut programat, aseară, tot în Cafenea, un concert al formaţiei Tiptil.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite