Nicolae Galeş, cel mai căutat om din România, nu poate fi prins nici cu elicopterul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parcă a intrat în pământ. Politisţii dâmboviţeni s-au declarat neputincioşi după ce, şapte zile la rând, l-au căutat pe unul dintre cei mai periculoşi infractori ai României, aşa că au cerut sprijin “de sus”.

După ce toată ziua l-au căutat pe Nicolae Galeş cu un elicopter al Ministerului Administraţiei şi Internelor, oamenii legii au avut la dispoziţie aparatură ultra performantă, capabilă să detecteze orice mişcare şi pe timp de noapte.  Acesta a survolat toată noaptea pădurile din zona localităţilor Valea Lungă şi Vişineşti unde, spun anchetatorii, s-ar ascunde fugarul.

“Este o misiune specială solicitată de Inspectoratul General al Poliţiei Române. Elicopterul este echipat cu o cameră cu vedere pe timp de noapte dar şi noi avem ochelari cu vedere pe timp de noapte. Se pare că evadatul a fost reperat în zonă. Sperăm să avem succes. Şi în scorburi dacă s-ar ascunde ar putea fi reperat”, a declarat comandorul Marius Stelian, locţiitor al comandantului Unităţii Speciale de Aviaţie Bucureşti.

VEZI AICI CUM SE CHINUIE POLIŢIŞTII SĂ-L PRINDĂ PE GALEŞ

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite