Doi militari şi un poliţist au dispărut misterios

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei tineri din Buzău au fost daţi dispăruţi de la începutul lunii, atunci când familiie acestora au alertat poliţia. Aceştia au plecat cu avionul în Anglia cu scopul de a cumpăra o maşină. La scurt timp aceştia au sunat acasă şi şi-au anunţat rudele că sunt bine, însă au ajuns în Olanda, dar de mai bine trei săptămâni nu au mai dat niciun semne de viaţă

Doi militari şi un poliţist de frontieră, care lucra la Tulcea, au decolat spre Anglia pe 20 iulie, iar câteva zile la rând au ţinut legătura cu părinţii lor.


Ultimul telefon pe care rudele l-au primit a fost pe 26 iulie, când au fost anunţaţi că tinerii au ajuns în Olanda. De atunci nu se mai ştie nimic de ei.
Doi dintre ei, Ionuţ Romeo Râlea (27 de ani) şi Nicolae Chiru, de 28 de ani, sunt militari angajaţi ai Unităţii Militare 01847 (paraşutişti) şi deja au fost declaraţi dezertori pentru că nu s-au întors la locul de muncă la termenul stabilit.


„Este un copil tare bun, respectuos şi cuminte. Nu a făcut niciodată probleme în familie, dar acum poate a căzut în vreo capcană, nu se ştie", spune Ionel Vechiu, vecinul lui Nicolae Chiru. Familiile celor trei tineri au refuzat să facă vreun comentariu.


Cel de al treilea, Alexandru Avramescu, de 27 de ani, lucrează ca poliţist de frontieră în Tulcea.

Citeşte amănunte în ediţia de Muntenia a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a „Adevărul" (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite