Bulevardul Bălcescu va fi interzis şoferilor sâmbăta şi duminica

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Odată cu încălzirea vremii, Bulevardul Nicolae Bălcescu se transformă în loc de promenadă pentru buzoieni. Poliţiştii vor întrerupe circulaţia pe acest drum, în fiecare weekend, până la toamnă.

Sâmbătă şi duminică doar pietonii mai au voie să circule pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, pe segmentul de aproape un kilometru, cuprins între sediul Prefecturii şi poarta parcului Crâng. Potrivit edililor, măsura de sistare a traficului rutier pe acest drum este valabilă începând de sâmbăta, ora 12.00, până luni dimineaţă, la ora 4.00.


Măsura se va aplica la fiecare sfârşit de săptămână, până la toamnă, pentru a le oferi buzoienilor un nou spaţiu de promenadă. Ca rute ocolitoare, automobiliştii au la dispoziţie două artere paralele: Strada Spiru Haret şi Bulevardul Stadionului, respectiv Bulevardul Nicolae Titulescu şi strada Democraţiei.


Pe toată perioada de restricţie, şoferii care pătrund pe drumul cu acces interzis riscă sancţiuni prevăzute atât de Ordonanţa de Urgenţă 195 cât şi de Hotărârea de Consiliu Local numărul 18. Astfel, temerarii care nu respectă interdicţiile se pot alege cu amenzi de până la 750 de lei.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite