Boc şi Anastase au cumpărat mărţişoare de la copiii cu handicap din Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia "1 Iunie 2001" din Buzău a organizat zilele trecute la Palatul Parlamentului o expoziţie cu vânzare intitulată sugestiv ,,Mărţişoare fără cuvinte", la care şi-au expus lucrările copii cu deficienţe de auz din Buzău.

Desfăşurată ca un preambul al zilelor de 1 şi 8 Martie, manifestarea a fost catalogată drept un eveniment notabil, mai ales că printre clienţii voluntarilor s-au aflat şi premierul Emil Boc şi preşedintele Camerei Deputaţilor Roberta Anastase, care au scos din buzunare câte o sută de lei de fiecare.

„Culoarea politică nu a contat iar micuţii întreprinzători s-au bucurat nespus de succesul mărţişoarelor care au fost la mare căutare printre parlamentari. Ne-a dat aripi mulţumirea pe care am regăsit-o în ochii elevilor. Copiii au fost impresionaţi pe de o parte de faptul că au avut ocazia să-şi expună la Palatul Parlamentului lucrările la care au muncit săptămâni întregi iar pe de altă parte au rămas încântaţi şi uimiţi de deschiderea politicienilor care au coborât din sala de şedinţe pentru a le achiziţiona mărţişoarele fără cuvinte", a declarat Ionica Tarău, preşedintele Asociaţiei 1 iunie din Buzău.

Acţiunea copiilor surdo-muţi din Buzău face parte dintr-o amplă campanie de sensibilizare a politicienilor cu privire la problemele cu care se confruntă persoanele cu dizabilităţi.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite