Bătrânii de la azil sunt coafaţi de hair-stilişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tunsori ultima modă, masaj capilar, şi cele mai bune produse pentru păr. De asta au parte lunar asistaţii de la căminul de bătrâni. Practicanţii de la o şcoală de coafură vin periodic să îi aranjeze iar bătrânii, mai ales femeile, sunt foarte încântaţi şi spun că nici acasă nu îşi permiteau să să meargă la coafor atât de des.

Una dintre cele mai mari bucurii ale asistaţilor de la căminul de bătrâni este momentul în care vin elevii de la şcoala de coafură să îi tundă, să îi aranjeze şi să îi vopsească. Este un moment foarte aşteptat de oamenii din aşezământ.

"Noi nu prea avem ce să facem aici. Ne uităm la televizor, ne mai pierdem timpul. Fiecare lucru îl aşteptăm cu multe zile înainte. Copii ăştia care vin să ne tundă, să ne facă să arătăm şi noi ca lumea sunt foarte buni. Vin aproape în fiecare lună şi ne aranjează fără să ne ceară niciun ban. Nici când eram acasă nu îmi permiteam să merg aşa de des la coafor", ne-a povestit o femeie internată la căminul de bătrâni.

Cursanţii de la Şcoala de Coafură Kleral Sistem vin la căminul de bătrâni şi îi aranjează absolut gratuit. Din acest lucru ambele părţi au de câştigat: vârstnicii sunt tot timpul aranjaţi iar elevii pun în practică ce au învăţat la şcoală.

"Venim aici de câte ori avem ocazia. Ştim că bătrânii ne aşteaptă şi se bucură foarte mult când venim. Nu mai sunt nevoiţi să iasă să merargă în oraş să se tundă şi nici să se tundă între ei. Am hotărât să facem acest lucru pentru ei, pentru că ne dăm seama că foarte puţină lume se gândeşte şi la ei, la faptul că sunt singuri şi că au nevoi ca noi toţi. Msi mult decât atât, ne-am şi apropiat foarte tare de ei. Ne văd ca pe copiii lor" , ne-a declarat Daniela Ghero, directoarea şcolii de coafură Kleral Sistem.

Tot elevii sunt cei care le aranjează pe doamnele din cămin cu ocazia petrecerilor sau a sărbătorilor.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite