VIDEO Bătaie între medici la Spitalul Județean Buzău. Află cine sunt protagoniștii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul Județean Buzău
Spitalul Județean Buzău

Anchetă la Spitalul Județean Buzău după ce sâmbătă dimineață Unitatea de Pimiri Urgențe a fost scena unei altercații. Mare le-a fost mirarea polițiștilor chemați printr-un apel la 112 când au aflat că bătaia a fost între doi medici de pe tura de noapte, motivul fiind unul extrem de banal.

Scena altercației a fost camera de gardă din cadrul Unității de Primiri Urgențe. Unul dintre stagiarii de pe secția de neurologie, George Mâncu, un medic de 38 de ani, a sărit la colega sa de la UPU, doctorița Monica Ștefan, în vârstă de 42 de ani, iritat că femeia i-ar fi reproșat că nu îi răspunde la salut. De aici a izbucnit o luptă crâncenă, cu pumni, picioare și trânte, din care partea feminină a ieșit cu zgârieturi la față și o ureche rănită.

Doctorița bătură de colegul ei a făcut imediat plângere la poliție, nu înainte însă de a-și scoate certificat medico-legal. Conducerea Spitalului Județean a demarat luni o anchetă internă și urmează să stabilească până marți dacă se impune desfacerea contractului de colaborare cu medicul acuzat că și-a agresat colega. Acesta asigura numai gărzile în zilele neacoperite de personalul propriu al spitalului buzoian.

Altercația dintre cei doi medici este un caz dificil și pentru Colegiul Medicilor din Buzău, care se confruntă pentru prima oară cu o anchetă legată de o abatere disciplinară și nu de vreo suspiciune de malpraxis. Plângeri cu privire la comportamentul agresiv al medicului Mâncu au mai fost, spun surse din spitalul județean, iar o comisie din cadrul Colegiului Medicilor va încerca să afle dacă la origine nu este cumva vreo afecțiune medicală.

Medicul care și-a agresat colega nu a putut fi contactat.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite