Baroul din Buzău are din acest week-end un nou decan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma alegerilor care au avut loc în acest week-end la baroul din Buzău, avocaţii şi-au ales un nou decan care le va reprezenta interesele timp de patru ani

Mandatul fostului decan Gheorghe Grigore care a condus Baroul din Buzău timp de 10 ani, din care doi ani în calitate de interimat, s-a încheiat vineri seara odată alegerea în fruntea breslei a avocatului Adrian Tudorancea.

Din cei aproape două sute de avocaţi prezenţi la acest eveniment, 115 au votat pentru Adrian Tudorancea iar ceilalţi doi competitori care şi-au înscris candidatura pentru acest post, Marcel Cucuruzac şi Silviu Vergu au obţinut 33 respectiv 13 voturi. „Niciodată în 25 de ani n-a fost o asemenea prezenţă de peste 85 la sută din numărul avocaţilor înscrişi pe tablou. Asta denotă că a existat un mare interes pentru aceste alegeri, pentru speranţa de a se obţine o mare unitate în rândul breslei . Ne propunem ca în mandatul meu să construim şi un nou sediul pentru barou şi totodată vrem să asigurăm un mai mare respect din partea instanţelor de judecată pentru profesia de avocat” a declarat noul decan Adrian Tudorancea.

Tot vineri a fost ales şi un nou consiliu care a fost lărgit cu încă doi membri la zece avocaţi, care vor propune miercuri decanului alegerea unui nou prodecan.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite