Bandă de adolescenți, identificată de poliție. Tinerii sunt suspectați că au dat nouă spargeri din auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii buzoieni au reușit, zilele trecute, să identifice autorii unor furturi din autovehicule pe raza municipiului Buzău. Este vorba de patru tineri din Buzău, care, în perioada aprilie - septembrie, au dat nu mai puțin de nouă spargeri.

Miercuri dimineață, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au efectuat cinci percheziţii domiciliare la locuinţele unor buzoieni cunoscuţi cu preocupări infracţionale pe linia furturilor din autovehicule.

În urma investigațiilor, au fost depistaţi trei adolescenţi de 15 şi 16 ani şi un minor în vârstă de 11 ani, toţi cunoscuţi cu trecut infracţional, care au fost conduşi la sediul Poliţiei pentru cercetări. De asemenea, poliţiştii au găsit şi ridicat șase telefoane mobile, genţi ce conţineau diferite înscrisuri şi documente, precum şi accesorii ce proveneau din comiterea unor furturi.

În urma cercetărilor efectuate până în prezent de poliţişti a rezultat că cei patru adolescenţi sunt principalii suspecţi în cazul a nouă furturi din auto comise în perioada 13 aprilie – 4 septembrie a.c., fapte ce figurau în evidenţe cu autori necunoscuţi.

Toate furturile au fost comise pe timp de zi, autorii profitând de neglijenţa părţilor vătămate care au lăsat descuiate portierele ori au uitat deschise geamurile laterale. Prejudiciul, în valoare de 30.310 lei, a fost recuperat până în prezent în proporţie de 75%.

Minorul în vârstă de 11 ani a fost stabilit drept principal suspect şi în cazul unui furt de bani şi acte personale comis în ziua de 14 august dintr-o creşă din municipiul Buzău şi înregistrat iniţial în evidenţe cu autor necunoscut.
        

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite