BUZĂU: Locuri de casă pentru tinerii căsătoriţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
După mulţi ani de aşteptări tinerii îşi văd visul cu ochii
După mulţi ani de aşteptări tinerii îşi văd visul cu ochii

Sute de tineri din Râmnicu Sărat îşi vor vedea visele împlinite în această lună. Este vorba despre familiile care au solicitat teren pentru construirea unei case în cartierul Bariera Focşani. În această lună, tinerii căsătoriţi, cu vârste până în 35 de ani, vor primi gratuit, în concesiune, câte o parcelă de teren, cu o suprafaţă de 300 de metri pătraţi. Apoi, în februarie va avea loc o licitaţie pentru restul locuril

La sfârşitul lunii decembrie consilierii râmniceni au aprobat Planul Urbanistic Zonal, pentru o suprafaţă de 23 de hectare, din cartierul Bariera Focşani. Terenul va fi oferit tinerilor pentru construcţia de locuinţe şi a fost divizat în 235 de parcele, fiecare cu o suprafaţă de 300 de metri pătraţi.

Restul terenului cuprinde o zonă de producţie şi prestări servicii, dar şi suprafeţe pentru gospodărie comunală sau circulaţie. În prezent, terenul este scos din circuitul agricol.

Licitaţia pentru locurile de casă a fost intârziată din cauza unor avize pe care Primăria a fost nevoită să le obţină de la Mediu, Drumuri Naţionale şi de la Electrica pentru realizarea Planului Urbanistic Zonal.

Primăria s-a angajat să întocmească pe propria cheltuială cărţile funciare pentru locurile de casă.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite