Avocatul Poporului acordă audiențe la Prefectura Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cetățenii din Buzău care vor să se adreseze Avocatului Poporului au ocazia să o facă în cursul acestei zile. Audiențele se vor acorda începând cu ora 10.00 la sediul Prefecturii, iar pentru a fi primiți, cetățenii nu au nevoie de o programare prealabilă.

Mai mult, toate persoanele care se vor prezenta vor fi primite în audiență, nefiind obligate să plătească nicio taxă. De asemenea, și cererile adresate instituției sunt scutite de taxa de timbru și orice persoană care se consideră nedreptățită de o autoritate publică, cu excepția celei judecătorești, se poate adresa Avocatului Poporului.

Avocatul Poporului are drept scop apărarea drepturilor și libertăților persoanelor fizice în raporturile acestora cu autoritățile publice și asigură protecție oricărei persoane fizice, fără deosebire de rasă, naționalitate, origine etnică și socială, limbă, religie, sex, apartenență politică, avere, față de abuzurile suferite din partea funcționarilor publici sau autorităților centrale cum ar fi ministere, departamente, agenții guvernamentale, oficii sau servicii ale acestora, ale administrației locale (prefecturi, primării, consilii județene, municipale, orășenești și comunale) sau ale instituțiilor publice (direcții, inspectorate, servicii, oficii).


Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite