VIDEO Autoturism Ford, în mijlocul râului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape că nu le venea să creadă pompierilor buzoieni când au fost anunţaţi aseară că un autoturism pluteşte pe râul Buzău, în dreptul hanului Edera. Apelul venise de la proprietarul maşinii, un tânăr care se afla la plajă cu câţiva prieteni.

În jurul orei 18.00, un echipaj ISU s-a deplasat pe malul râului unde a găsit autoturismul Ford înţepenit pe mijlocul albiei, nivelul apei ajungând până aproape de bord.

Pompierii au legat o şufă şi au încercat să tracteze maşina cu ajutorul dubiţei cu care se deplasaseră la intervenţie. Pentru că operaţiunea nu le-a ieşit, echipajul a chemat un trailer şi după mai bine de o oră şi jumătat de la solicitare, a scos maşina din apă.

Tinerii povestesc că în timp ce făceau plajă, au observat cum apa începe brusc să năvălească în jurul maşinii. „Ne-am dat seama că au dat drumul la barajul Siriu. Şoferul a vrut să o scoată, noi îl împingeam, dar nu am reuşit să o mişcăm şi am sunat la pompieri”, ne-a spus Alexandru, unul dintre tineri.

image
image

„Am văzut apa lângă mine şi când am încercat să o scot, a patinat pentru că s-au îngropat roţile”, a declarat Bogdan, proprietarul maşinii.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite