Au furat o maşină şi au plecat să se plimbe cu ea în capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoţii au fost prinşi de poliţişti în câteva ore
Hoţii au fost prinşi de poliţişti în câteva ore

Un bărbat în vârstă de 35 de ani din Buzău a anunţat poliţia că i-a fost furată maşina după ce o lăsase descuiată şi cu cheile în contact într-o parcare. Oamenii legii au reuşit în câteva ore să găsească maşina în Bucureşti şi să o restituie proprietarului.

În urma sesizării, poliţiştii din Buzău împreună cu cei din Bucureşti au reuşit, în câteva ore să dea de urma maşinii, în Bucureşti. Poliţiştii ilfoveni au reuşit oprirea în trafic a autoturismului reclamat ca fiind furat.

În maşină se aflau trei bărbaţi, unul de 24 de ani care conducea maşina, unul de 26 de ani şi un altul de 22 de ani, toţi din comuna Afumaţi, Judeţul Ilfov.

În urma cercetarilor şi a audierilor, oamenii legii au stabilit că doi dintre ei au furat maşina din Buzău, au condus până în comuna Afumaţi, de unde l-au luat pe cel de-al treilea. Împreună au mers către Bucureşti, pentru a se plimba, aici fiind opriţi în trafic de poliţişti.

Hoţii s-au ales cu dosare penale şi au fost reţinuţi pentru 24 de ore urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, cu propunere de arestare preventivă.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite