Au fost prinși infractorii care zilele trecute au spart casa unui buzoian apoi l-au bătut pe proprietar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătuşe pentru infractor
Cătuşe pentru infractor

Poliţiştii de la Investigaţii Criminale au stabilit identitatea autorilor unei infracţiuni de tâlhărie comisă în noaptea de 7 spre 8 august şi au reuşit prinderea lor. Poliţiştii au efectuat două percheziţii domiciliare şi au găsit atât bunurile sustrase în noaptea comiterii tâlhăriei, cât şi mai multe bunuri cu privire la care existau suspiciuni că provin din alte infracţiuni.

În dimineaţa zilei de 10 august, poliţiştii au efectuat două percheziţii domiciliare în municipiul Buzău şi i-au găsit într-unul dintre imobilele vizate pe cei doi suspecţi, un bărbat de 44 de ani, din Buzău, recidivist şi un adolescent în vârstă de 17 ani, din comuna Stâlpu, cunoscut cu trecut infracţional.

Totodată, poliţiştii au găsit şi ridicat în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri cu privire la care existau suspiciuni că provin din infracţiuni, precum şi bunurile provenite din tâlhăria comisă în noaptea de 7 spre 8 august.

Din cercetările efectuate până în prezent de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale a rezultat că în noaptea respectivă, suspecţii au pătruns într-o locuinţă din municipiul Buzău şi au sustras un televizor LCD, un laptop şi un telefon mobil, iar în momentul în care au fost surprinşi de unul dintre proprietarii imobilului, l-au lovit pentru a-şi asigura scăparea, reuşind să fugă. Cazul a fost înregistrat iniţial în evidenţe cu autori necunoscuţi.

Imediat după ce i-au prins pe cei doi suspecţi, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Buzău i-au condus la sediul Poliţiei Municipale pentru cercetări, după care l-au prezentat pe bărbatul în vârstă de 44 de ani Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea instanţei în vederea arestării preventive.

Procurorul de caz a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale, în aceeaşi zi Judecătoria Buzău emiţând pe numele suspectului mandat de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu şi tâlhărie.

În acelaşi dosar, adolescentul este cercetat în stare de libertate.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite