Atenţie, feriţi-vă noaptea de zona Transilvaniei! Aici, găşti de copii tâlhăresc la drumul mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă în timp ce tranzitaţi strada Transilvaniei pe timp de noapte vă treziţi că sunteţi atacaţi cu pietre, aţi face bine să nu opriţi. Poliţiştii locali au din ce in ce mai des de furcă cu micii infractori care au o nouă metodă de a jefui oamenii. Aceştia atacă atât cetăţeni care aşteaptă la ocazie cât şi maşinile aflate în tranzit. Dacă pe primii îi jefuiesc pur şi simplu, pe şoferi îi atacă cu pietre, iar cei ca

"Într-o noapte am întârziat mai mult la serviciu şi am ieşit pe strada Transilvaniei să iau o ocazie. La un moment dat, m-am trezit înconjurat de mai mulţi copii care au început să mă hărţuiască şi m-am trezit că mi-au furat ţigările şi banii din buzunare", ne-a declarat Ion Pascu, un navetist din Verneşti.

Şi taximetriştii sau oamenii care tranzitează zona au probleme cu micii infractori care îi atacă cu pietre şi chiar le sparg geamurile apoi dispar.

"Unuia dintre colegii nostrii i-au spart geamul de pe partea dreaptă cu pietre. A oprit să se ducă după ei dar unii au dispărut pe un gang din apropiere iar ceilalţi au încercat să îi fure din maşină", ne-a declarat Radu Vasile, taximetrist.

Poliţiştii locali tranzitează zona de câteva ori pe noapte. Au stat de vorbă cu ei, pe cei majori chiar i-au amendat şi caută soluţii să stopeze acest fenomen.

"Este vorba despre un grup, în mare parte de minori, care comit asemenea fapte. Poliţia Locală a luat măsurile care se împun împotriva acestor persoane şi avem în vedere zona respectivă, în care facem zilnic acţiuni", ne-a declarat Ştefan Tănăsescu director executiv al Direcţiei de Poliţie Locală.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite