Atenţie, ceaţa pune în pericol siguranţa pe şosele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul de lângă Spătaru s-a soldat cu pagube materiale mari
Accidentul de lângă Spătaru s-a soldat cu pagube materiale mari

Poliţiştii avertizează că ceaţa densă instalată pe drumurile din judeţul Buzău amplifică riscul producerii unor evenimente rutiere. Întrucât vizibilitatea este sub 200 de metri, orice manevră de evitare a unui accident poate fi tardivă. Două accidente produse aseară în Buzău s-au produs pe fondul neatenţiei la volan dar şi a prezenţei ceţii.

Un şofer din Galaţi aflat la volanul unei Dacii Logan a vrut să se întoarcă din drum, fără să se asigure. Şoferul unui autoturism de teren care circula din acelaşi sens a observat târziu Loganul, a încercat să evite impactul, însă nu a mai putut opri la timp şi s-au lovit. Tamponarea s-a produs pe Drumul European 85, între Spătaru şi Hanul lui Ţintă. În urma impactului, atât şoferul Loganului, cât şi pasagerul din dreapta, soţia acestuia, au fost răniţi. Aceştia au fost preluaţi de un echipaj medical şi transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău.

Mai târziu, doi tineri au fost răniţi într-un accident rutier, pe raza comunei Grebănu. Un tânăr de 20 de ani a pierdut controlul volanului, a derapat şi a ajuns cu maşina în stâlp. Au ajuns la spital atât şoferul imprudent cât şi prietena acestuia, de 18 ani.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite