Asalt la ghişeele pentru plata taxelor şi impozitelor locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de buzoieni au ales să îşi plăteasca impozitele şi taxele locale în prima zi a anului în care Primaria Buzău lucrează cu publicul. Ca şi în anii precedenţi , pensionarii s-au dovedit a fi cei mai conştiincioşi contribuabili.

Ei au considerat că la veniturile mici pe care le au, reducerea aplicată celor care îşi plătesc în primele trei luni taxele şi impozitele înseamnă o economie semnificativă.  Primăria Buzău acordă reduceri de 10% din valoarea impozitelor şi taxelor datorate, contribuabililor care îşi plătesc până pe 30 martie contribuţiile la vistieria statului.

“În primele ore de program a emis aproximativ 500 de chitanţe iar la serviciul registratură au fost înregistrate aproximativ  o sută de cereri depuse de contribuabili.  Buzoienii vin din prima zi lucrătoare să-şi achite obligaţiile anului fiscal curent iar noi i-am obişnuit să le fim la dispoziţie încă din prima zi lucrătoare a anului”, a declarat Ion Gegea, directorul Direcţiei Economice a Primăriei Buzău.

Primăria Buzău a implementat de anul trecut ghişeul electronic însă doar o sută de buzoieni au ales să plătească on-line taxele şi impozitele locale.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite