Apel umanitar: O adolescentă din Buzău are nevoie de sprijinul dumneavoastră!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Are doar 13 ani şi suferă de o boală care i-ar putea spulbera orice vis: Limfom malign non-Hodgkin difuz cu celulă medie B – de tip Limfom Burkitt. Acesta a fost diagnosticul pe care eleva buzoiancă Vlad Nicoleta Cosmina l-a primit după ce medicii specialişti de la Institutul Clinic Fundeni au efectuat examenele medicale.

Cancer la nivelul sistemului limfatic – despre asta este vorba, cu această boală a debutat adolescenţa Nicoletei. Disperarea, frica sau groaza sunt cuvinte care nici măcar nu pot descrie sentimentele tinerei şi ale familiei sale.

Nicoleta spune însă că nu vrea să se dea bătută. Aşa că a început tratamentul cu citostatice fiind inclusă într-un program experimental al Departamentului de Hemato-Oncologie şi Transplant Medular. Efectele citostaticilor devin din ce în ce mai vizibile. Pentru a putea rezista, Nicoleta trebuie să aibă o alimentaţie completă şi de vizite periodice la Institutul Clinic Fundeni. Aceste nevoi depăşesc bugetul familiei supusă unei încercări atât de dure. Medicii specialişti spun că eleva ar avea şanse să revină la o viaţă normală.

Pasiunile Nicoletei pentru muzică, plimbările cu prietenii, dorinţa de a merge din nou la şcoală,  visul de a învăţa să cânte la chitară şi bucuria de a transmite celorlalţi energie pozitivă şi veselie s-ar putea transforma în realitate dacă fiecare dintre noi am contribui la realizarea lor.
Haideţi să-i redăm viaţa înapoi Nicoletei!

Mama sa, Vlad Mariana(0765.935.399)  a deschis următorul cont la Banca Transilvania:

RO80 BTRL 0100 1201 R148 42XX    


Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite