Anul Nou, în fotografii expuse la Galleria Mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Expoziţia este deschisă la Galleria Mall
Expoziţia este deschisă la Galleria Mall

Buzoienii care trăiesc nostalgia după atmosfera de Anul Nou, au ocazia să îşi împrospăteze amintirile, vizitând o expoziţie de fotografie, deschisă zilele aceste la etajul complexului Galleria Mall. Fotograful profesionist, Cătălin Voinea, a călătorit în prima săptămână din decembrie prin mai multe oraşe ale ţării, pentru a le surprinde “straiele” de sărbători.

Expoziţia este amenajată în vecinătatea sectorului fast-food. Cele peste 60 de poze pe care Cătălin Voinea le-a realizat cu aparatura profesională din dotare surprind viaţa de noapte din centrele oraşelor Buzău, Braşov, Sinaia, Predeal şi Bucureşti.

 “Personajele” instantaneelor nocturne pe care artistul le prezintă publicului buzoian sunt: brazii împodobiţi, ghirlandele multicolore, figurinele strălucitoare şi clădirile frumos ornamentate din aceste oraşe. “De mult timp am plănuit un asemenea eveniment, însă era greu să găseşti un loc unde să expui o lună de zile. Galleria Mall mi-a oferit această şansă şi am profitat din plin. Am intervenit pe câteva dintre lucrări, cu efecte de sepia sau monocromie, pentru a scoate în evidenţă formele surprinse şi nu compoziţia de culoare, care distrage atenţia”, ne-a declarat Cătălin Voinea.

Artistul mărturiseşte că cel mai mult i-a plăcut Braşovul, pentru că, spune el, era mai frumos împodobit chiar decât Bucureştiul, şi pentru că i-a oferit posibilitatea să fotografieze din turnuri medievale.

Cătălin Voinea are 26 de ani şi a îmbrăţişat arta foto în urmă cu cinci ani.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite