Anton apelează la forţele divine pentru a scăpa de retrogradare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aşa cum era de aşteptat, pentru Nicolae Anton viaţa pe banca tehnică a devenit un adevărat calvar. Fără bani şi „lucrat" de proprii elevi în acţiuea „banerul" tehnicianul buzoian a apelat la forţele divine. Astfel, la fiecare meci Anton ţine în mînă o cruciuliţă, care i-a purtat se pare noroc la ultimele meciuri.

Totuşi, pentru a scăpa de retrogradare, mai ales că Gloria va întâlni în ultima parte a campionatului, Brăneşti, Sportul, Petrolul sau Stejarul, Anton ar trebui să se orienteze la o pereche de mătănii.


„Da, am o cruciuliţă care mi-a adus linişte şi noroc. Încă nu m-am gândit la mătănii dar dacă va fi nevoie am să merg la biserică că cumpăr", a declarat Nicolae Anton.

Întrebat dacă îşi va duce elevii la mănăstire după exemplul lui Gigi Becali, Anton a lăsat să se înţeleagă că şi acest lucru este posibil, mai ales că mulţi dintre jucătorii săi sunt credincioşi.

„Cred că este cineva acolo sus care mă iubeşte. Îi mulţumesc că m-a ajutat până acum şi sper să o facă în continuare. Când nu se mai poate, nu se mai poate. O să am în vedere şi vizitarea, înaintea partidelor, a unei biserici sau a unei mănăstiri, mai ales că unii dintre jucători, cum este Marincău, sunt credincioşi şi acest aspect îi poate ajuta, să le dea încredere", a mai declarat, Nicolae Anton, antrenorul Gloriei Buzău.


Tot un semn divin?

În turul campionatului site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal anunţa cu o săptămână înainte scorul exact de la partida dintre Gloria Buzău şi Steaua II Bucureşti (1-1).

Istoria se repetă, cel puţin ca eveniment, pe teletextul TVR, pag 212, la prezentarea programului etapei a 26-a, din 24 aprilie, putând fi observat trecut acelaşi rezultat, deja devenit celebru, 1-1.

La ce să ne aşteptăm oare? Dacă stăm bine să ne gândim, nu ar fi chiar un rezultat aşa rău...Partida Steaua II Bucureşti-Gloria Buzău se va disputa duminică, de la ora 13.00, și va fi transmisă în direct pe Sport.ro.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite