Andreea Bălan va susţine vineri un concert pentru buzoienii îndragostiţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Bălan
Andreea Bălan

În perioada 6-14 februarie 2012, în cadrul campaniei "Galleria Îndrăgostiților" tinerii îndrăgosttiţi au posibilitatea, în mod simbolic, să se căsătorească pentru o zi. Astfel, ei pot câştiga zilnic zeci de premii, iar pe 10 şi 11 februarie 2012, două vouchere de cumpărături a câte 1.000 de lei fiecare. 

În plus, în perioada campaniei vizitatorii pot lăsa pe "Panoul Iubirii" o declaraţie de dragoste pentru o persoană dragă. Declaraţia, dacă va fi aleasă drept cea mai frumoasă, va fi recompensată cu voucher de cumpărături în valoare de 500 de lei.

De asemeni, în perioada 10-14 februarie, cei care vin la Galleria Mall Buzău vor avea posibilitatea să-şi probeze îndemânarea la standul "Tinteşte iubirea", unde cei care vor nimeri inima, vor câştiga instant un voucher de cumpărături în valoare de 15 lei sau alte premii surpriză.

Campania va fi marcată şi de un eveniment special. Astfel, vineri, 10 februarie 2012, începând cu ora 20.00, pe scena special amplasată la Galleria Mall Buzău va susţine un concert cunoscuta artistă Andreea Bălan. Artista va fi cea care va extrage şi primul cuplu câştigător al unuia din marile premii.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite